Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να κάνουμε μια μαλακή ζύμη.
Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλα και στην συνέχεια την κόβουμε σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια.
Με την βοήθεια από ένα αλευρωμένο ξυλάκι, έχοντας το τετράγωνο της ζύμης στην μια μας παλάμη, ρολλάρουμε το ξυλάκι από την μια άκρη του τετραγωνισμένου φύλλου μέχρι την άλλη, με την άλλη μας παλάμη, δίνοντας έτσι ένα κυλινδρικό σχήμα στην ζύμη μας.
Αφού ολοκληρώσουμε την διαδικασία, αλευρώνουμε τα μακαρόνια μας και τα αφήνουμε εντός ψυγείου σκεπασμένα με μια πετσέτα για 1 ώρα.
Αυτό το κάνουμε για να τραβήξουν τα υγρά τους και να ‘’ξεραθούν’’ λίγο τα μακαρόνια.
Τα μαγειρεύουμε με ζωμό της αρεσκείας μας (λαχανικά, ζωμό κρέατος ή ψαριού ή ακόμα και με σέσκουλο και σπανάκι).